4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Kernzaken in Westerhaar-Vriezenveensewijk

· 703× bekeken

TWENTERAND - De Delta Media Groep kreeg deze week vanuit het gemeentehuis niet alleen het groene licht de debatten op locatie te mogen organiseren, maar dit bericht werd tevens vergezeld van de wens van de gemeenteraad om nog voor het zomerreces zo’n debatavond te houden. Het is dus kort dag, maar Han Pape, onafhankelijk journalist en Chris Walraven, politiek verslaggever bij Delta hebben er zeker zin in om deze debatavonden namens de lokale omroep te gaan organiseren.

De debatten op locatie zijn het gevolg van een raadsbreed aangenomen motie door de gemeenteraad in november 2018 om een aantal keren per jaar en verspreid over de diverse kernen debatavonden te organiseren, met de politiek, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen. Het eerste debat in deze reeks vindt plaats op donderdagavond 4 juli 2019 in het Kulturhus de Klaampe in de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. De avond wordt live gestreamd via Facebook en rechtstreeks uitgezonden op Delta TV.

Aangezien dit debat in de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt gehouden is de organisatie op zoek naar onderwerpen die beslist aan de orde moeten komen en vraagt daarbij de hulp van de inwoners, bedrijven, maatschappelijke organisaties en verenigingen gevestigd/woonachtig of op een andere wijze betrokken bij deze kern. Mede door het korte tijdsbestek is gekozen voor een enquête. Deze enquête is online tot en met 27 juni 2019 en de organisatie hoopt op een flink aantal reacties zodat de onderwerpen die gekozen worden breed gedragen worden met name in de kern Westerhaar-Vriezenveensewijk. Overigens kunnen dit ook onderwerpen zijn die in alle kernen spelen. De link naar de enquête is https://www.survio.com/survey/d/K4D2E1B9R9S3M9T1Y (zie rechtsboven op deze pagina). De link is ook te vinden op de nieuwssite detwenterander.nl en de Facebookpagina Politieke stem op Delta FM.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›