4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Antwoord College op vragen VVD over gemeentecontact

· 428× bekeken

TWENTERAND - De VVD Twenterand heeft enkele vragen gesteld over de (bezorging en het contract) van de Toren van Twenterand. Het college antwoordt daar globaal als volgt op: InTwenterand is de nieuwe naam van de pagina’s met gemeentelijke publicaties (voorheen Gemeentecontact). Deze staan in De Toren van Twenterand. Wij hebben enkele signalen ontvangen van mensen die De Toren van Twenterand (nog) niet hebben ontvangen. Dit geven wij door aan De Toren van Twenterand. Vanuit hun verantwoordelijkheid pakken zij dit samen met de bezorgers op. Inwoners kunnen dat ook zelf rechtstreeks doorgeven aan De Toren van Twenterand.

Iedere inwoner van Twenterand moet kennis kunnen nemen van de gemeentelijke informatie die in InTwenterand staat. In de aanbesteding is er overigens voor gekozen om niet meer te bezorgen bij adressen met een ‘nee-nee’ sticker. De Toren van Twenterand wordt ook via diverse verspreidingspunten in de gemeente aangeboden. Daarnaast is InTwenterand ook online beschikbaar via de website van de gemeente en de website van De Toren van Twenterand.

Uiteraard moet aan de voorwaarden uit de aanbesteding worden voldaan. Als er signalen en/of klachten zijn die op het tegendeel wijzen, dan hebben we daar direct aandacht voor. Afhankelijk van het onderwerp geven we die door aan de partij die daarvoor verantwoordelijk is met het verzoek dit op te lossen. De gemeente is met de verspreider een overeenkomst aangegaan voor 1 jaar met de mogelijkheid om maximaal 3x te verlengen. De basis voor zo’n eventuele verlenging is een daaraan voorafgaande evaluatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›