4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Aanmelden voor de Erfgoedprijs 2019 kan deze maand nog

· 290× bekeken

DEN HAM/GEERDIJK/VROOMSHOOP - Wie nog een woning, schuur, tuin of landschap, hekwerk of een ander object wil aanmelden voor de Ons Erfgoed prijs 2019, kan dat alleen deze maand nog doen. Daarna sluit de termijn voor 2019. Vorig jaar reikte de Stichting Ons Erfgoed Den Ham-Geerdijk-Vroomshoop de prijs twee keer uit, namelijk aan kerkelijk centrum Het Anker te Vroomshoop en herberg Swaen aan de Brink te Den Ham.

Voor het bepalen van de Erfgoedprijs roept het stichtingsbestuur, dat onder leiding staat van voorzitter Marie José Temmink, de hulp in van de lokale bevolking. Het gaat om panden of andere objecten, die met zorg voor de historische details dit jaar of vorig jaar zijn gerenoveerd, en die zo veel mogelijk in hun oorspronkelijke staat zijn teruggebracht. De prijs, een fraaie glassculptuur van de Hammer kunstenaar Kees Huigen, wordt altijd uitgereikt op Monumentendag.

Aanmelden kan telefonisch, schriftelijk of per mail bij secretaris Klaas Dragt, Boshoek 27, 7681 GT Vroomshoop, telefoon 0546-642191 of per e-mail: klaas@dragtmail.nl Ook kan de website van de Stichting Ons Erfgoed bezocht worden om daar voor 1 juli aanstaande het favoriete pand, zo mogelijk met foto aan te melden: www.stichtingonserfgoed.nl

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›