4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd jubileumfeest TMZ-medewerkers Vriezenveen

· 653× bekeken

VRIEZENVEEN - Vrijdag 14 juni zijn de jubilerende medewerkers en vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in De Weemelanden in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om zes medewerkers die 12,5 jaar in dienst zijn en zes vrijwilligers die 12,5 jaar verbonden zijn aan TMZ in Vriezenveen. Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ hen een feestelijke bijeenkomst, geschenken, verschillende buffetten en gezellige muziek aan in De Weemelanden in aanwezigheid van collega’s, familie en vrijwilligers.

De jubilarissen zijn: Hetty Teunis, Mohamed Souleiman, Dianne Evers, Ina Leverink, Gerdie Veneboer, Ans Nijmeijer, Hanny Jansen , Diny Roelofsen, Gerry Zwak, Gea Eertink, Jeanne Krommendijk en Fre van Mil.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›