4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijflocatie Zomerkamp Vriezenveen gewijzigd

· 771× bekeken

VRIEZENVEEN - Vanuit het verleden was de start van het Zomerkamp altijd tijdens de traditionele Vjennedag. Aangezien de winkeliersvereniging heeft besloten om deze markt te verplaatsen naar een later tijdstip, moest de organisatie van het Zomerkamp op zoek naar een alternatief. Deze heeft men gevonden bij de Vriezenveen Harmonie. Dit jaar zal de inschrijving van het Zomerkamp dan ook plaatsvinden bij Odeon. Op zaterdag 15 juni, tussen 10:00 uur en 15:00 uur, kan men terecht aan de Schout Doddestraat 46B.

Zomerkamp Vriezenveen vindt plaats in de laatste week van de schoolvakantie in week 34 (19 tot 24 augustus).Het Zomerkamp is bedoeld voor alle kinderen van de basisscholen, van groep 3 t/m 8, uit Vriezenveen. De week zit vol met sport- en spelactiviteiten een geweldige playbackshow en overnachting!

De kosten voor deelname zijn (dankzij onze sponsoren) nog steeds € 15,- per kind (bij opgave voldoen).
Bij 120 kinderen zit het Zomerkamp VOL!!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›