4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winnaars bekend van de fotowedstrijd “mooiste foto van Vriezenveen”

· 2153× bekeken

VRIEZENVEEN - Maandagavond 27 mei werden de tien geselecteerde fotografen uitgenodigd in de Peddemorsboerderij, voor de bekendmaking van de eerste, tweede en derde prijs. De tien fotografen kregen van Ilford een prachtige A2 poster uitgeprint, deze waren allemaal tentoongesteld in de boerderij.
Om de spanning wat op te voeren voor de fotografen, gaf Stefan Schipper eerst uitleg waarom deze tien foto’s door de jury en de publieke jury uitgekozen waren en gaf met zijn bijzondere kijk op details de fotografen nog vele interessante tips mee.

Hierna werden de winnaars bekend gemaakt door de voorzitter van de Stichting Peddemorsboerderij Dirk Boswinkel. De derde prijs was een foto van de Grote Kerk, gemaakt door Miranda Folbert. De tweede prijs was een prachtige foto van de binnenkant van de watertoren gemaakt door Ingrid Roelofsen. De eerste prijs ging naar Gré Pape met een foto van de Leemansmolen gehuld in de mist, genomen vanaf de Kreuzendijk.

Deze drie winnende foto’s worden geprint op bouwhekdoeken en zijn te bewonderen tijdens de feestweek van 650 jaar Vriezenveen. Gré Pape won tevens een portret/foto bon twv. € 200,- van Stefan Schipper Fotografie. Alle fotografen ontvingen naast de A2 poster ook 10 vellen A4 Ilford fotoprintpapier, incl handschoenen van Arnoud Mekenkamp, directeur Ilford Duitsland.

Daarna werd er onder genot van een hapje en drankje nog gezellig nagepraat over de foto’s en de techniek en werden de fotografen uitgenodigd om mee te gaan doen met de Amateurkunstenaars expositie in oktober om daar ook hun kunst op fotopapier te exposeren.

Foto onderschrift: De drie winnaars, v.l.n.r. Ingrid Roelofsen, Stefan Schipper, Gré Pape en Miranda Folbert.
Foto B. Schotman

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›