4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Feestelijke uitreiking cheques vanuit Akkerfonds

· 574× bekeken

VRIEZENVEEN - Jaarlijks keert het bestuur van Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier een deel van de winst uit het Akkerfonds aan goede doelen van diverse instellingen uit Twenterand e.o. Donderdagavond 6 juni zijn, op feestelijke wijze en onder grote belangstelling, de cheques aan de vertegenwoordigers van de goede doelen overhandigd. De goede doelen zijn onderverdeeld in vier categorieën: jongerenactiviteiten, evangelisatie, werelddiaconaat en lokaal diaconaat. De vertegenwoordigers van de goede doelen vertelden kort waar ze zich voor inzetten en het bestedingsdoel.

Geweldig om te horen dat zoveel vrijwilligers op verschillende terreinen hun inzet tonen, plaatselijk, in binnen- en buitenland. En een grote diversiteit aan projecten: het ondersteunen van gezinnen, buddyprojecten, hulp aan Tjernobyl kinderen, vakantiebijbelweek, materiaal voor evangelisatie, muzikale projecten, studiemateriaal, clubwerk, Boost, Soulfoodbrunch Vriezenveen 650 jaar enz. De overhandiging vond plaats in twee bijeenkomsten.

De bijdragen zijn in dankbaarheid aanvaard en worden binnen één jaar benut.

Na het uitdelen van de cheques zijn er groepsfoto’s gemaakt en kon men onder het genot van een hapje en een drankje gezellig napraten.

Mede dankzij de inzet van de ruim 65 vrijwilligers die werkzaam zijn in De Akker is het mogelijk om een deel van de winst te investeren in diaconaat en evangelisatie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›