4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

13 juni volgende uitzending van Politieke stem op Delta FM

· 402× bekeken

TWENTERAND - Door Hemelvaartsdag is er een uitzending van dit politieke praatprogramma komen te vervallen, maar donderdagavond 13 juni 2019 wordt de draad weer opgepakt en zijn de gasten Jan Kuilder (CDA) en Erik Veltmeijer (PVV). Twee partijen die in de oppositie regelmatig van zich laten horen en het zeker niet altijd met de andere partijen eens zijn. Volgens eigen zeggen voeren zij echter geen oppositie om het oppositievoeren.

Presentator Walraven: ‘Het is wat rustig geweest binnen de lokale politiek de afgelopen maanden, maar voor het zomerreces staan er zeker nog een aantal belangrijke onderwerpen op het programma, waaronder de behandeling van de kadernota. De voorstellen van het college en de keuzes die de partijen hierbij nog kunnen maken komen zeker donderdagavond 13 juni van 19.00 tot 20.00 ter sprake.’

Op 13 juni staat overigens ook de hoorzitting over deze kadernota gepland in het gemeentehuis. Hier kunnen inwoners, organisaties en verenigingen inspreken als zij van mening zijn dat de voorstellen, opgenomen in de kadernota, aangepast zouden moeten worden. Walraven: ‘Gelukkig hebben mijn gasten aangeven aanwezig te zijn in mijn uitzending en zich daarna pas te verplaatsen richting het gemeentehuis. Als er tenminste gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheid te reageren op de plannen van het college.’

De hoorzitting begint om 19.30 uur en wordt dus niet rechtstreeks uitgezonden via Delta TV, maar is na afloop wel terug te kijken via het YouTubekanaal van de Delta Media Groep. Uiteraard wordt het programma Politieke stem op Delta FM, op 13 juni 2019 van 19.00 tot 20.00 uur, wel rechtstreeks uitgezonden via de lokale televisie, de lokale radio en via Facebook.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›