4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Schriftelijke vragen VVD Twenterand over onderhoud Schout Doddestraat

· 448× bekeken

VRIEZENVEEN - De Schout Doddesstraat is een belangrijke verbindingsweg voor veel sportverenigingen in Vriezenveen en wordt gebruikt door allerlei soorten verkeer. Voor leden van onze verenigingen, maar ook door bezoekende verenigingen. Met auto, fiets of touringcar.
De staat van onderhoud van deze weg in onze gemeente is uitstekend, het deel van deze weg dat in onze buurgemeente Almelo ligt, schrikbarend slecht. Behalve dat het geen visitekaartje is, is dat deel van de Schout Doddestraat ook ronduit gevaarlijk. Niet alleen voor fietsers, maar voor al het verkeer.

De VVD Twenterand is deze onveilige maar belangrijke weg, een doorn in het oog. De VVD is zich er terdege van bewust dat onze gemeente niet verantwoordelijk is voor het achterstallig onderhoud van de Schout Doddestraat in Almelo, toch hebben wij als gemeente en gemeenschap een groot belang bij een goede toegangsweg voor naar onze sportvelden. De VVD Twenterand wil graag van het college weten:

1) Welke mogelijkheden ziet het college, om ambtelijk en/of bestuurlijk in overleg te gaan met de gemeente Almelo, om de Schout Doddestraat weer veilig en goed toegankelijk te krijgen?
2) Bent u bereid om deze mogelijkheden te benutten om Almelo te bewegen hier iets aan te gaan doen?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›