webbink_nieuwe_eigenaar

Nieuwe eigenaar voor Autobedrijf Webbink

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

De trouwe klanten van Autobedrijf Webbink zijn al sinds de start van het bedrijf in 1949 gewend aan de kwaliteit van de dienstverlening, de vakkennis en de klantgerichtheid van het bedrijf. “In de loop van de jaren hebben we die kwaliteiten zelfs nog verder kunnen uitbouwen”, zegt Lamberts. “Gelukkig tot tevredenheid van onze klanten, want steeds meer autobezitters in Vroomshoop en ommelanden weten de weg naar ons bedrijf aan de Tonnendijk te vinden.”

Ondanks dat de zaken goed gaan doet Lamberts nu dus toch een stapje terug. Om gezondheidsredenen. “Dat klopt”, vertelt Lamberts. “Ik had het heel graag anders gezien, maar het wordt te zwaar om op deze manier door te gaan. Omdat ik niet wil dat onze klanten in de kou komen te staan, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat. Ik ben blij dat we die met Werner Foppele hebben gevonden.”

Vanaf 1 juni neemt Foppele dus het stokje van Lamberts over. Hij is vastbesloten er een succes van te maken. “Het is verdrietig dat Berthil om deze reden het bedrijf moet verlaten”, zegt Foppele. “Hij heeft met zijn vrouw Marieke hier de afgelopen jaren iets heel moois neergezet. Ik ben blij dat ik daar met het team op kan voortbouwen. Onze klanten kunnen erop rekenen dat ze ook in de toekomst mogen blijven rekenen op Autobedrijf Webbink.”

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton