4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe eigenaar voor Autobedrijf Webbink

· 1310× bekeken

VROOMSHOOP - Autobedrijf Webbink gaat vanaf 1 juni verder onder leiding van Vroomshoper Werner Foppele. De huidige eigenaar, Berthil Lamberts, moet vanwege gezondheidsredenen een stapje terug doen. Het personeel van het in Toyota gespecialiseerde autobedrijf blijft gewoon in dienst. Klanten en leveranciers worden van de overname op de hoogte gebracht met een brief.

De trouwe klanten van Autobedrijf Webbink zijn al sinds de start van het bedrijf in 1949 gewend aan de kwaliteit van de dienstverlening, de vakkennis en de klantgerichtheid van het bedrijf. “In de loop van de jaren hebben we die kwaliteiten zelfs nog verder kunnen uitbouwen”, zegt Lamberts. “Gelukkig tot tevredenheid van onze klanten, want steeds meer autobezitters in Vroomshoop en ommelanden weten de weg naar ons bedrijf aan de Tonnendijk te vinden.”

Ondanks dat de zaken goed gaan doet Lamberts nu dus toch een stapje terug. Om gezondheidsredenen. “Dat klopt”, vertelt Lamberts. “Ik had het heel graag anders gezien, maar het wordt te zwaar om op deze manier door te gaan. Omdat ik niet wil dat onze klanten in de kou komen te staan, zijn we op zoek gegaan naar een geschikte overnamekandidaat. Ik ben blij dat we die met Werner Foppele hebben gevonden.”

Vanaf 1 juni neemt Foppele dus het stokje van Lamberts over. Hij is vastbesloten er een succes van te maken. “Het is verdrietig dat Berthil om deze reden het bedrijf moet verlaten”, zegt Foppele. “Hij heeft met zijn vrouw Marieke hier de afgelopen jaren iets heel moois neergezet. Ik ben blij dat ik daar met het team op kan voortbouwen. Onze klanten kunnen erop rekenen dat ze ook in de toekomst mogen blijven rekenen op Autobedrijf Webbink.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›