4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Randrock Vriezenveen overtreft zichzelf

· 1730× bekeken

VRIEZENVEEN - De 17e editie van Randrock was er eentje om niet snel te vergeten. De line-up en het prima weer, het was uitstekend festivalweer, wisten jong en oud naar de verschillende podia en Randrock Junior te trekken. Het was de hele dag gezellig druk op het festivalterrein in het centrum van Vriezenveen.

De allerkleinsten trapten het evenement af met een spetterend optreden van Buurman & Buurman. Randrock Junior, dat net als andere jaren speciaal voor de kleintjes was opgezet, overtrof zichzelf dit jaar met veel nieuwe activiteiten. Zo was er een zeepbellenman, werd er geschminkt, geknutseld en zag je op het terrein timmerende kleuters en draaiende peuters. De Sportfabriek was aanwezig met een heus levend tafelvoetbalspel en LOK Vriezenveen zorgde ervoor dat de kleintjes er als echte ‘beauty queens’ bij liepen.

De sfeer was tijdens deze 17e editie fantastisch. Mede door de drie verschillende podia was er voor de muziekliefhebber genoeg te horen en zien. Keiharde thrash metal van Distillator, maar ook Dries Roelvink, de zingende fietsenmaker Leon Schipper en Dilana Smith zette Vriezenveen op zijn kop. Het festival werd afgesloten met lekkere Dance muziek en de fenomenale Queen coverband de Queen Vipers uit Italië.

Op de ‘Vjenne Stage’ werd de officiële aftrap gegeven voor 650 jaar Vriezenveen. Wethouder Roel Koster onthulde de speciale jubileumvlag die voor deze feestelijke mijlpaal is gemaakt. De van oorsprong Vriezenveense bands The Bottleneck Rockers en Times Like These verzorgden de eerste optredens op de Vjenne Stage.

Dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers kon de organisatie van Randrock van begin tot eind weer een geweldige editie neerzetten. Met drie heel verschillende podia trok het festival niet alleen Vriezenveners maar mensen uit heel Twente en daarbuiten. Hieruit blijkt dat Randrock een erg succesvolle formule in handen heeft.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›