4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Hammer Huizen’ nu te koop bij Readshop en TTI

· 1140× bekeken

DEN HAM - Na meer dan 25 jaar is het boek ‘Hammer huizen en mensen’, van Dick de Ruiter klaar. Het is een lijvig boekwerk geworden waarin zeer uitgebreid de geschiedenis van alle huisplaatsen, inclusief de nieuwbouwwijken, van het dorp Den Ham staat beschreven. Extra toegift: bewoners die daarvoor toestemming gaven, zien hun naam terug in het boek.

Na een succesvolle voorverkoop onder auspiciën van de Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop is het boek nu voor € 29,50 te koop bij de Readshop en de TTI in Den Ham, en bij bij Ineke Ningbers en Klaas Dragt in Vroomshoop.

Mail of bel voor informatie naar Ineke Ningbers, e-mail secretariaat@okv-den-ham-vroomshoop.nl of telefoon 0546-644498. Wie lid wordt van de Oudheidkundige Vereniging krijgt een ander boek cadeau bij de aanschaf van 'Hammer Huizen en mensen'!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›