4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Drukte van belang bij opening vernieuwde Aldi Vroomshoop

· 779× bekeken

VROOMSHOOP – Al 's ochtends vroeg verzamelden de eerste klanten zich voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan het Julianaplein in Vroomshoop. Filiaalleider Dimitri van Leeuwen heropende officieel het filiaal door op de rode knop te drukken en de confetti vrolijk te laten dansen in de lucht. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren duidelijk blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen enkele uren krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld multiscanners, boormachines en geldprijzen. De hoofdprijs van 250 euro aan waardebonnen werd gewonnen door de blij verraste mijnheer en mevrouw Hop.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak. “Ik ben blij en trots om samen met mijn team deze vernieuwde Aldi te mogen runnen en klaar te staan voor de bestaande en hopelijk vele nieuwe klanten!”, aldus de enthousiaste filiaalleider Dimitri van Leeuwen.
Om klanten extra te verwennen, was er een proeverij bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, uiteraard bereid met producten uit het eigen assortiment.

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten -de Trots van Aldi- geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.
Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit. Ook de filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Alle binnenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan het Julianaplein 35 in Vroomshoop beschikt over genoeg parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag: 08.00-20.00 uur, op donderdag van 08.00-21.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›