4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Op Hemelvaartsdag geen Politieke stem op Delta FM

· 405× bekeken

TWENTERAND - Donderdagavond 30 mei is er geen uitzending van dit politieke praatprogramma. Niet alleen is dit voor de heren van de techniek een dag die ze graag anders willen invullen, maar ook mijn gasten zijn zo’n dag met andere zaken bezig en dat lijkt mij allemaal heel logisch, aldus presentator Chris Walraven.

De politiek gaat echter wel gewoon door, dus in de volgende reguliere uitzending zijn er beslist meer dan genoeg onderwerpen te bespreken. Walraven: ‘Mogelijk dat ik dan ook met mijn gasten kan ingaan op de plannen van het college met betrekking tot de begroting voor het jaar 2020. Hoewel de verwachting is dat de kadernota 2020 niet dichtgetimmerd is, maar wel een aantal richtingen zal aangeven waar de raad zich over kan en mag buigen.’

Op 13 juni 2019 staat de volgende uitzending gepland en dan zijn de gasten Jan Kuilder (CDA) en Erik Veltmeijer (PVV). Zij zullen zeker willen reageren op de plannen van het college voor het jaar 2020.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›