4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagd jubileumfeest TMZ-jubilarissen Westerhaar

· 750× bekeken

WESTERHAAR - Dinsdag 21 mei zijn de jubilerende medewerkers en vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) die actief zijn in Westerhaar in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om 4 medewerkers en 2 vrijwilligers die 12,5 jaar in dienst zijn, één medewerker met een 25-jarig dienstverband en één vrijwilliger die al 25 jaar aan TMZ verbonden is.
Als blijk van waardering voor hun jarenlange enthousiaste inzet bood TMZ hen een feestelijke bijeenkomst, geschenken, verschillende buffetten en gezellige muziek aan in ‘t Haarhuus, in aanwezigheid van collega’s, familie en vrijwilligers.

Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›