4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Rockin´Harmony wordt op 15 juni weer een waar muziekspektakel

· 536× bekeken

VROOMSHOOP - De achtste editie van Rockin’Harmony in Vroomshoop belooft weer een geweldig muziekfeest van rock, blues en soul te worden. Op zaterdagavond 15 juni aanstaande is het zover en janken de gitaren in combinatie met de typerende klanken van de koperen blaasinstrumenten in de grote feesttent op de parkeerplaats van het sportcomplex De Bosrand aan de Flierdijk.

De unieke mix van het orkest van de Harmonie Vroomshoop en lokale rockbands staat al sinds 2004 als een huis. De huidige dirigent en muzikaal leider Gertjan Lenderink heeft er de afgelopen maanden al menige inspirerende repetitie met zijn orkest samen met de bands No Name en Rockaholics opzitten. Nummers als Suspicious Mind, Little help from my Friend, Rockin’ in The Free World en River Deep Mountain High klinken mede door doorwrochte arrangementen evenals de latere hits als een klok.

De herkenbaarheid van de klassieke rocknummers maakt Rockin´Harmony steeds weer tot een waar muziekfeest voor jong en oud. De beide bands zijn deze keer nieuw bij Rockin’ Harmony. Met No Name staan een aantal gelouterde in hoofdzaak Vroomshoopse muzikanten op het podium, die hun sporen in de lokale en regionale rock scene al ruimschoots hebben verdiend. Jarno Fietje, Julian Abma, Paul Rombouts en Tom Hamer zijn de gitaristen, Ronald Nieboer en Hans Strijker bespelen het hammondorgel en keyboard en Henk Schipdam en Mark Berkhof de drums. Zangeres van No Name is Marijke de Haan, terwijl Lotte Kerkdijk en Jennifer Jansen de backing vocalists zijn. No Name staat garant voor een spraakmakend optreden en het debuut van deze samengestelde rockband tijdens Rockin’Harmony belooft veel.

Rockaholics is als een jonge en veelbelovende regionale band met een overwegend Vroomshoopse inbreng de tweede rockformatie, die optreedt tijdens Rockin’Harmony. Rockaholics wordt steeds bekender en gaat naar verwachting aangenaam verrassen tijdens Rockin´Harmony. De band bestaat uit Nomie Botter, Sander Davenschot en Joris Kleinjan op gitaar, Kevin Potgieter op keyboard en Rogier Bonte op drums, terwijl Corine Binnenmars de zang voor haar rekening neemt. De muzikanten van Rockaholics lijken als muzikale talenten op ruwe diamanten, die steeds meer geslepen worden. Het orkest van de Harmonie Vroomshoop zal zeker al haar ervaring en ook enthousiasme in de strijd gooien om Rockin´Harmonie weer volop te laten slagen.

De organisatoren Arjan Berkhof, Eline Derks en Dick Kremer verwachten weer een bomvolle feeststent. Het lijkt verstandig de entreekaarten voor een bedrag van € 12,50 in de voorverkoop aan te schaffen bij DNNS, Café Kremer of Expert Berkhof in Vroomshoop. Aan de feesttent kosten de kaarten op zaterdagavond 15 juni € 15,00. De feesttent gaat dan om 19.00 uur open en om 20.00 uur barst Rockin´Harmony los.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›