4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Aanleg Zonnepark Oosterweilanden vertraagd

· 661× bekeken

VRIEZENVEEN - De aanleg van het Zonnepark Oosterweilanden in Vriezenveen loopt vertraging op. Dat komt doordat er extra onderzoek wordt gedaan naar de zonnepanelen. Hoofdaannemer IZEN heeft dit in goed overleg met de adviseurs van OverMorgen, Encon en Zonnepark Oosterweilanden b.v. besloten.
Het extra onderzoek is noodzakelijk en wordt gedaan door twee onafhankelijke en gecertificeerde onderzoeksbureaus. De aanleiding voor het extra onderzoek zijn de testen op de locatie van het zonnepark door SolarTester.

De uitkomsten van het extra onderzoek, dat momenteel plaatsvindt, zijn onderwerp van gesprek tussen IZEN, Zonnepark Oosterweilanden b.v. en haar adviseurs. Zonnepark Oosterweilanden b.v. toetst alle geleverde materialen aan de gestelde eisen in het hoofdbestek. Het onderzoek kost vier weken. Dit betekent een vertraging van de oplevering en opening van het zonnepark tot in ieder geval na de zomervakantie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›