4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Promotie voor Twirlster Maud Jansen van De Harmonie Vroomshoop

· 427× bekeken

VROOMSHOOP - Maud Jansen nam deel aan de wedstrijd met haar twee solo onderdelen, haar 1 – baton en haar dance liet ze zien deze dag. Met haar 1- baton behaalde ze vorige keer een promotie naar de hogere klasse en was het op deze wedstrijd de eerste keer dat ze op dit niveau uit kwam met haar nieuwe routine. Op dit onderdeel behaalde Maud een derde plaats. Met haar dance die hoegenaamd foutloos verliep, kwam ze nog uit in de beginner klasse maar behaalde ze tot grote vreugde ook hier een promotie naar de intermediate klasse en een eerste plaats, een bekroning voor Maud op het vele trainen.

Binnen De Harmonie is dit intermediate niveau nog niet eerder aan getikt . Maud zal haar trainingen aan moeten passen om op dit niveau te blijven presteren. Naast de solo trainingen die Maud binnen De Harmonie volgt onder leiding van Melanie Arkes ,traint Maud ook in Lelystad in een showtwirl team wat bestaat uit verschillende twirlsters uit het hele land. Met dit showtwirl team zal Maud naar het NK gaan op 25 mei en hopelijk de benodigde punten binnen halen zodat ze mee kunnen doen op het EK in Italië.

Ook voor De Harmonie is het een verrijking dat er input van buiten af komt zodat onder de andere solisten van De Harmonie het niveau ook omhoog gebracht kan worden. Instructrice Melanie Arkes is trots op haar pupil en zal proberen samen met Maud ook op dit niveau te blijven presteren.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›