4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Juliana zet goede prestaties neer in Enschede.

· 743× bekeken

DEN HAM - Op zaterdag 11 mei deden de meiden van muziekvereniging Juliana mee aan een concours in Enschede. Ze deden mee in verschillende categorieën. Voor Famke, Dewi, Demi en Elsha was het een extra spannende dag, zij deden voor het eerst mee aan een concours. Met hun cowboyshow hebben ze een goede indruk achter gelaten bij de jury. Deze meiden vonden het erg spannend, maar wat hebben ze genoten en ze straalden van oor tot oor. Helemaal toen ze met een medaille naar huis terug gingen.
Ook voor team 2 was het een spannende dag, voor het eerst moesten zij de show laten zien zien aan een jury. Wij zijn ook trots op alle solisten en duo's, zij hebben een goede indruk achtergelaten bij de jury en zijn beoordeeld op hun kunnen en in een categorie geplaatst. Het was weer een gezellige sportieve dag. Instructrice Melène Wanschers kijkt terug op een geslaagde dag.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›