4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Hartstichting bedankt vrijwilligers uit Overijssel voor jarenlange inzet

· 318× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 11 mei heeft de Hartstichting een aantal van haar jubilerende vrijwilligers gehuldigd. Zij ontvingen een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden hart, omdat zij als vrijwilliger al 25, 40 of zelfs 50 jaar de jaarlijkse Hartstichting collecte organiseren. In totaal zijn er dit jaar 48 jubilarissen, die zich - bij elkaar opgeteld - 1395 jaren inzetten voor de strijd tegen hart- en vaatziekten.
Er zijn negen jubilerende vrijwilligers uit Overijssel. Mevrouw A. Dijk-Schlömer, mevrouw A. Roesink-Waanders en mevrouw W.M. Velthuis uit Delden, mevrouw G.J.W. ter Haar-Wolffer op Veldmeyer uit Enschede, mevrouw H. Rozema-Plaggenmarsch uit Hardenberg, mevrouw B.G. Jimmink-Lonink uit Markelo, mevrouw J. Luchtmeyer-Smit en mevrouw J. ten Veen uit Oldemarkt en de heer P.J.W.M. Sanders uit Vriezenveen zetten zich al 25 jaar met hart en ziel in voor de Hartstichting.

Floris Italianer, directeur Hartstichting: “Onze vrijwilligers vormen het hart van de organisatie en zijn onmisbaar bij ons werk voor een hartgezonde samenleving. Onze ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Dankzij de tomeloze inzet, verantwoordelijkheid en enthousiasme van onze vrijwilligers wordt dit mede mogelijk gemaakt.”

Tijdens het welkomstwoord van Floris Italianer werden de vrijwilligers bedankt voor hun waardevolle vrijwillige inzet. Als dank reikte Floris Italianer een speld, ketting of beeld in de vorm van een Robijnen of Gouden Hart uit aan de jubilarissen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›