4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

CDA Twenterand in actie voor ‘Annie voor Europa’

· 665× bekeken

TWENTERAND - CDA Twenterand is in de afgelopen week aangehaakt bij de landelijke voorkeurscampagne voor Annie Schreijer-Pierik uit Hengevelde bij haar kandidatuur voor het Europees Parlement. Annie staat op een 4e plek op de CDA/EVP-lijst 2, waar peilingen en prognoses nu 3 zetels voorspellen. Zowel digitaal, via vooral social media, als offline is de campagne afgelopen week ingezet. Provinciale campagne teams plaatsen Koeien met Annie-4 en spandoeken. Daarnaast wordt er gewerkt met posters en flyer- acties in kern gebieden om kiezers bewust te maken en bij de campagne te betrekken.Vanuit de Provinciale Staten is Jerry Blekkenhorst hierbij actief; vanuit CDA-Vechtstromen werkt Couzijn Bos mee aan de campagnes van CDA Twenterand en Annie.

Komende week brengt Annie Schreijer een groot aantal werkbezoeken bij MKB, vitaal platteland en agribusiness. Komende week is zij o.a. in : Schouwen Duiveland, LTO Landbouw debat Oost en diverse lokale werkbezoeken. U kunt haar volgen via www.annie schreijer.eu voor agenda en nieuwsberichten. Veeel actuele informatie over de Europese verkiezingen is te vinden op www.europarl.europa.eu

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›