4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politieke stem op Delta FM

· 445× bekeken

TWENTERAND - In de uitzending van het politieke praatprogramma Politieke stem op Delta FM zijn donderdagavond 16 mei de gasten de twee fractievoorzitters van de huidige twee coalitiepartijen, Marcus Elzinga en Gerjan Smelt.

Presentator Walraven: ‘Het wordt op voorhand echter geen avond waar geen debat zal plaatsvinden. Natuurlijk hebben de twee fractievoorzitters afspraken met elkaar gemaakt en op schrift gesteld in het coalitieakkoord, maar daarbuiten zijn zeker nog een aantal belangrijke onderwerpen, waar men niet of niet geheel op één lijn zit. Ik zal deze verschilpunten zeker aan de orde proberen te stellen, want de verschilpunten zijn voor de kijkers en luisteraars ook het meest interessant.’

Een van de onderwerpen die aan de orde komen is de visie op de plaatsing van windmolens binnen de gemeente Twenterand. CU wethouder Martha van Abbema sluit de plaatsing van windturbines met een hoogte tot 235 meter in Twenterand niet uit en ook de CU-fractie zit op dezelfde lijn. GBT wil van deze totempalen niets weten, dus dat wordt zeker één van de onderwerpen die besproken gaan worden.

Het programma wordt live uitgezonden op donderdagavond 16 mei van 19.00 tot 20.00 uur en is te volgen via Delta TV, Delta FM en de Facebookpagina van het programma.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›