4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

De markt wordt vernieuwd. Vroomshoop, markthart van Twenterand!

· 1975× bekeken

Als Dorpsraad zijn we de laatste jaren geregeld aangesproken over de markt in Vroomshoop. Helaas is de markt erg gekrompen en waren er nu nog slechts 4 kramen over. Samen met Dennis Jongeneel heeft Bert Jansen van Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk de handschoen opgepakt om nog een keer de mogelijkheid te onderzoeken naar een grotere markt. Het streven is om op 12 of meer kramen uit te komen. Momenteel lopen er onderhandelingen met 7 nieuwe kramen. Afgelopen dinsdag was de eerste nieuwe kraam, een loempiakraam, al aanwezig. En op korte termijn zal er ook een poelier komen. Hopelijk volgen er snel meerdere andere kramen. Wanneer er weer een volwaardige markt is, zal er samen met de kraamhouders, de marktbond, Ondernemend Vroomshoop en de Gemeente Twenterand een mooie kick-off gehouden worden met knallende aanbiedingen.

De markt heeft inmiddels een eigen facebookpagina: Vroomshoop, markthart van Twenterand.

Volg de pagina en zie welke aanbiedingen er wekelijks te vinden zijn op de markt. Bij elke 100 nieuwe volgers zal er een mooi pakket verloot worden tussen de volgers van de Facebookpagina van de markt. inmiddels zitten ze al op 260 volgers en de eerste 2 prijzen zijn afgelopen dinsdag al uitgereikt.

Vanwege de vele opmerkingen die we gehoord hebben over de markt willen we dan ook iedereen oproepen ook daadwerkelijk gebruik te maken van de wekelijkse markt en aankopen te doen. Wees loyaal en koop lokaal! Ook op de markt!

Samen naar een mooier Vroomshoop en Geerdijk!

Dorpsraad Vroomshoop-Geerdijk

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›