4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste kans om in te schrijven voor straatversiering Vroomshoop

· 645× bekeken

VROOMSHOOP – Inwoners van Vroomshoop kunnen hun straat of buurt nog tot en met vrijdag 10 mei aanmelden voor de straatversiering voor het 160-jarig bestaan van Vroomshoop. Meer dan 40 straten hebben zich al ingeschreven. De thema’s lopen uiteen van Halloween, Formule 1 en Smurfen tot Lion King, Monopoly en Las Vegas. In totaal wordt €1.500 aan prijzengeld verdeeld: de winnaar wint €750, de nummer twee €450 en de nummer drie €300. De straatversiering is van maandag 9 september tot en met zaterdag 14 september 2019.

Uit de voorlopige inschrijvingen blijkt dat zowel grote als kleinere straten/buurten mee doen aan de straatversiering. Een greep uit de deelnemende straten: Noorderweg, Korhoensingel, Kwartelhoek, Fazant, Bremlaan, De Grutto, Van Stolberglaan, De Boshoek, Wilgenhoek, Constantijnstraat, Hondsdraf, Koningin Beatrixlaan, Marijkestraat, Linderflier/Oranjehoek, Dreef, Helmkruid, Willem Alexanderplein, Boekweitakkers, Tonnendijk, Julianastraat en Prinsenkamp. “Dit is nog niet alles, verspreid door het dorp doen allerlei straten mee. We kunnen nu al zeggen dat we straks voor september een mooie route kunnen uitzetten die door het hele dorp gaat”, zegt voorzitter Lute Gombert namens Oranjevereniging Vroomshoop.

Zodra de inschrijving voor de straatversiering gesloten is, gaat Oranjevereniging Vroomshoop aan de slag met de definitieve route. Deze wordt eind mei gedeeld met alle deelnemende straten. Straten en buurten die zich nog willen opgeven, kunnen dat online doen via de website van Oranjevereniging Vroomshoop: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›