4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Inschrijving voor de Twenterand fiets 4 daagse 2019 geopend

· 579× bekeken

TWENTERAND - Samen met de Wieler Tourclub Vroomshoop, een aantal vrijwilligers dat zich belangeloos inzet en een aantal recreatieondernemers organiseert Twenterand Tourist Info wederom de Twenterand fiets 4 daagse.
Net als vorig jaar kunnen de fietsers kiezen tussen een route van 40 of 60 kilometer. Onze routespecialist Jan Kelder heeft weer 4 prachtige routes uitgezet, die bewegwijzerd worden door een team van de WTC. De routes komen voor de deelnemers ook via een route-app voor mobiele telefoon beschikbaar. Download alvast de gratis “Onroute” app en ontvang tijdens de fiets 4 daagse per dag de fietsroute op je telefoon.

Elke dag wordt er gestart in één van de kernen van Twenterand. Op dinsdag 25 juni is de aftrap in Westerhaar, net als vorig jaar bij “De Johanneshoeve”, woensdag bij in Vroomshoop bij Viny’s Snacks & Diner/café Kremer, op donderdag zijn we te gast bij “De Leemansmolen“ in Vriezenveen en de laatste dag is de start en finish op de Brink in Den Ham. Er kan gestart worden tussen 9.30 en 12.00 uur.

Onderweg is er voldoende gelegenheid om een kopje koffie met iets lekkers te nuttigen, een museum of andere leuke bezienswaardigheid te bezoeken of gewoon even te genieten van een bijzonder uitzicht.
Een aantal (verblijfs)recreatie ondernemers in Twenterand heeft leuke aanbiedingen en arrangementen klaarliggen, zodat ook overnachten in Twenterand een plezierige ontdekking wordt.

Voorinschrijven voor alle 4 dagen kan tot en met 18 juni via www.twenterandfiets4daagse.nl
Niet alle vier dagen tijd? Eén of meerdere dagen fietsen kan natuurlijk ook! Je kunt je dan gewoon bij de start melden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›