4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Opening Zwemseizoen maandag 29 april

· 516× bekeken

VROOMSHOOP - In goed overleg tussen Gemeente Twenterand, het bad personeel en het bestuur van de Stichting Aquapark De Zandstuve is besloten dat het zwemseizoen 2019 op maandag 29 april om 13.00 uur van start gaat.
Dit is twee weken eerder dan normaal. Omdat de personele bezetting gedurende die twee weken niet de gehele dag beschikbaar is, hebben we besloten om het bad beperkt open te stellen en wel van 13.00 uur tot 17.00 uur.
De eerste week van de maand mei heeft de schoolgaande jeugd nog mei vakantie en wat is het dan mooi dat, als het weer dat ook toelaat, er gezwommen kan worden. Elke dag kan er dus gezwommen worden van 13.00 uur tot 17.00 uur. Behalve op Bevrijdingsdag 5 mei, want dan is het bad gesloten.

De officiële opening van het zwemseizoen 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 4 mei om 13.00 uur. Op deze openingsdag kan er door iedereen gratis worden gezwommen, een mooie geste van de
Gemeente Twenterand. Die dag zijn er in het water en op de zonneweide diverse spectaculaire attracties, zoals bijvoorbeeld de stormbaan, buikglijbaan en de spin. Een lokale DJ houdt met swingende muziek de stemming erin in een partytent op de zonneweide en naast de kiosk is een heuse patatkraam. Kortom, dat wil je toch beslist niet missen !

Op www.twenterand.nl / zwemmenintwenterand vindt u de openingstijden voor de rest van het zomerseizoen. Ook vindt u daar meer informatie over de zwemlessen en de entreeprijzen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›