4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Mooie avond in CCK2 met Beggars Clan

· 756× bekeken

VRIEZENVEEN - De muziekgroep Beggars Clan draaide zaterdagavond haar muzikale show af in CCK2 en dat was weer een groot succes. Een zaal vol enthousiaste fans genoot met volle teugen van de Ierse muziek en de geschiedenisverhalen van deze bevolking. The Beggars Clan kwam op uitnodiging van Theater Turf naar Vriezenveen voor een spetterend optreden. Het Ierse verhaal werd daarbij met vaart en humor verteld door whiskey teacher Henri Goossen, terwijl Thijs Jeurissen deze muzikale cabaretavond in goede banen leidde.

Veel muziek dus, waaronder het bekende lied ‘Molly Malone’ met haar kokkels en mossels. De broers Martijn en Vincent Wessels wisselden elkaar soms af met de (solo)zang, waarbij Vincent de Ierse groep U2 volop glans gaf. Want dat kunnen de Beggars ook goed. Violiste Merel Verdegaal was te horen met een gezongen lied en Dorien Nieuwint uit Veghel leverde de onontbeerlijke begeleiding van de accordeon. Frank Veneman (gitaar) en Anko Lammers (onder meer slagwerk) completeerden het optreden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›