4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Koningsdag in Vriezenveen

· 931× bekeken

VRIEZENVEEN - Doordat er geen signalen kwamen van de Oranjevereniging Vriezenveen en ook MDZK (Mooi Dat ‘t Zo Kan) dit jaar geen kans zag om Koningsdag te organiseren, is op initiatief van de Vriezenveense Harmonie besloten om samen met DOS ‘37 en de Admiraal Kruysgroep Koningsdag te organiseren. Alle activiteiten vinden plaats op en rond de terreinen van de Vriezenveense Harmonie en DOS ‘37.

Om 8:00 uur kan de vrijmarkt worden opgebouwd, waarvoor men zich niet vooraf hoeft te melden en deelname is gratis. De vrijmarkt opent om 9:00 en sluit om 14:00 uur. Eten en drinken mogen niet worden aangeboden.

Om 10:00 uur wordt de vlag gehesen, het Wilhelmus gespeeld en houdt de burgemeester een toespraak. Aansluitend daarop geeft het A-orkest van de Vriezenveense Harmonie een buitenconcert. Ook de Admiraal Kruysgroep organiseert activiteiten bij Odeon.

Om 20:00 uur wordt Koningsdag afgesloten met de traditionele lampionoptocht. Vertrekpunt is de Sjalomschool locatie Westerbouwlanden. Zo willen de Vriezenveense Harmonie, DOS’37 en de Admiraal Kruysgroep de bevolking van Vriezenveen alsnog een feestelijke Koningsdag aanbieden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›