4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Doankensweerd in ‘t Vjenne: Soulfoodbrunch 15 september

· 452× bekeken

VRIEZENVEEN - In september 2019 wordt het 650-jarig bestaan van Vriezenveen breed en uitbundig gevierd. Redenen voor dankbaarheid, dus uiteraard doen ook de verschillende Vriezenveense kerken hier graag aan mee! Een kernteam vanuit de diverse kerken werkt nu al aan de voorbereiding van een passende en aansprekende activiteit voor alle Vriezenveners, in de tent op het Manitobaplein. De bijeenkomst met als titel Soulfoodbrunch vindt plaats op 15 september. Nadere gegevens over de exacte invulling volgen. Vriezenveen zit veel muziek in, dus ook diverse muzikale partijen zijn hierbij actief betrokken.

Bij de organisatie zijn uiteraard kosters betrokken van zowel de Westerkerk als van de Grote Kerk. Zin om mee te helpen? Vele handen maken licht werk! Aanmelden kan via edarsmelt@outlook.com of couzijn.ina.bos@hetnet.nl Zet u de datum alvast in uw en jouw agenda?

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›