4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Antwoord college over situatie kanaal Almelo - de Haandrik

· 623× bekeken

TWENTERAND - Op vragen van de fractie PvdA/GroenLinks over de situatie rondom het kanaal Almelo - de Haandrik antwoordt het college (samengevat) als volgt.

De fractie PvdA/GroenLinks heeft vernomen dat de damwanden en beschutting in slechte staat zijn en dat er grote risico’s voor schade voor omgeving en omwonenden zijn. Het college is dat bekend en stelt dat de provincie Overijssels als eerste verantwoordelijk is, als beheerder en eigenaar van het kanaal. De acties die genomen (gaan) worden zijn vermeld in de raadsbrief over dit onderwerp van 27 maart jl.

Het college is volop bezig de motie dienaangaande uit te voeren. Zoals in de raadsbrief vermeld, is het noodzakelijk vanuit veiligheid voor aanwonenden en weggebruikers op korte termijn maatregelen uit te voeren. Het college doet er alles aan in samenwerking met de provincie Overijssel te voorkomen dat dit gevolgen heeft voor het lopende onderzoek. De signalen van aanwonende bewoners zijn juist gebleken. De aanwonenden en de klankbordgroep zijn daarover geïnformeerd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›