4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

‘Vjenne Stage’, Food & Reggae Lounge en Rolling Stones op Randrock 2019

· 882× bekeken

VRIEZENVEEN - Vriezenveen bestaat dit jaar 650 jaar en dat wordt op Randrock gevierd met een heus ‘Vjenne Stage’. Maar liefst 4 acts met roots in Vriezenveen geven een wervelend optreden weg voor alle 'Vjennekloetn’ en natuurlijk iedereen die deze bijzondere acts wil zien. Na het grote succes van vorig jaar is de Food & Reggae Lounge met bijzondere reggae acts uit binnen- en buitenland weer aanwezig. Als klap op de vuurpijl van het middagprogramma staat Sticky Fingers, de beste Rolling Stones tribute van Europa en afkomstig uit Italië op het hoofdpodium van Randrock

Het Vjenne Stage is te vinden voor de deur van het Wapen van Vriezenveen en duurt de hele middag.
Times Like These met frontvrouw Aletta Berkhof staat op het podium met een afwisselende set pop en rock muziek. Met het optreden probeert de band zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Manna. The Bottleneck Rockers staan in grote bezetting op het podium, met bijzondere akoestische covers en eigen werk zit dit keer ook Alexander Pape achter het drumstel. Distillator is met veel muzikaal geweld de afsluiter van het Vjenne Stage. Deze stoere mannen toeren al jaren langs alle podia in Europa en mogen nu eindelijk in thuishaven Vriezenveen het grote Randrock podium op.

Danny en Remco Verboom van Far Tree Roots Productions maken na het succes van vorig jaar weer een groot feest van het reggaepodium en gooien er nog een schepje boven op. Black Star Sound, Leah Rosier en vele andere live-acts staan op de planken van dit bijzonder stijlvolle podium. Ook op Food-gebied hebben de hongerige buikjes dit jaar niets te klagen! Rondom het reggaepodium staan de foodtrucks opgesteld, het aanbod is bijna verdubbeld ten opzichte van de vorige editie.

Het Randrock festival dat gehouden wordt op Hemelvaartsdag in het centrum van Vriezenveen is voor iedereen gratis toegankelijk

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›