4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Bourbon, Blues and BBQ – Een unieke mix!

· 680× bekeken

DEN HAM - Op Hemelvaartsdag vindt de zesde editie van het Bourbon Blues and BBQ festival plaats bij de Zandstuve in Den Ham. Het festival biedt een unieke mix van ingrediënten, zoals verschillende blues acts, een foodplein en een whiskey- en sigarenbar.
Het Twentse festival is het eerste festival in Europa dat blues combineert met whiskey en barbecue. De bijzondere mix van elementen die kenmerkend zijn voor de jaren 50 vullen elkaar goed aan. Het pure geluid van de blues in combinatie met karaktervolle whiskey en robuuste streekproducten van de BBQ maken het evenement uniek in zijn soort. De line-up van de komende editie bestaat uit GG and The Cruisers, Fat Harry & The Fuzzy Licks, Jansen & de Vries en de lokale helden van N.U.T.S. Met deze line-up staat er een enorme hoeveelheid ervaring én afwisseling op het podium in Den Ham.

Naast de blues zijn er grote BBQ-smokers en Greeneggs waarop ambachtelijke producten worden bereid door Slagerij Johan Kleine uit Westerhaar. Voor de fijnproevers is er een speciaal ingerichte whiskey- en sigarenbar. Barista Bob serveert verse koffie vanuit een vintage Piaggio Ape met vintage espresso machine en American Tukkerday is aanwezig met een selectie blinkende oldtimers.

Jerry Blekkenhorst, eigenaar van De Zandstuve en organisator van het festival: “Wij zijn erg trots dat we al jaren achter elkaar dit unieke festival weten neer te zetten. Wij staan met de Zandstuve voor kwaliteit en dat zie je ook terug in alle onderdelen van dit festival. Mensen die geïnteresseerd zijn raad ik zeker aan om dit festival bij te wonen. De unieke mix biedt de bezoeker voor ieder wat wils”.

Het Bourbon Blues and BBQ festival vindt plaats op donderdag 30 mei vanaf 15.00 uur bij De Zandstuve Feesten en Ontmoeten, Dennenweg 11 in Den Ham. Kaarten á € 10,00 zijn verkrijgbaar via de website www.bourbonbluesandbbq.nl en aan de deur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›