4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geslaagde vrijwilligersavond Stichting Manna

· 483× bekeken

DEN HAM - Woensdag 3 april vond de jaarlijkse vrijwilligersavond plaats van Stichting Manna, wederom volledig gesponsord door Koskamp B.V. in samenwerking met café-restaurant Harwig in Den Ham. Ruim zestig van de tachtig vrijwilligers waren aanwezig op deze goed verzorgde avond, waar zij onder andere werden ingelicht over de op handen zijnde verhuizing. De dag erna werd namelijk een overeenkomst getekend door voorzitter Bertus Akse en wethouder Roel Koster (gemeente Twenterand) waarmee het pand van basisschool De Linde in Vroomshoop in bruikleen wordt gegeven aan de stichting. Voordat er kan worden verhuisd zal het gebouw nog wel geschikt gemaakt moeten worden voor de verschillende activiteiten en plannen hiervoor zijn inmiddels in ontwikkeling.

Na een presentatie van het bestuur over de verdere ins en outs van de stichting volgde een gezellig samenzijn onder het genot van een buffet. Stichting Manna kan terugkijken op een geslaagde vrijwilligersavond en is blij dat dit weer mogelijk werd gemaakt door Koskamp B.V.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›