4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Geef uw mening over koopzondag in Twenterand

· 692× bekeken

TWENTERAND - Sinds donderdag 4 april, kunnen inwoners van Twenterand hun mening geven over eventuele koopzondagen in de gemeente. Via www.twenterand.ikpraatmee.nl wordt inwoners gevraagd een aantal vragen te beantwoorden. Wethouder Bart-Jan Harmsen moedigt mensen aan om de enquête in te vullen: “Inwoners kunnen op deze manier laten weten of zij wel of niet open staan voor eventuele koopzondagen. Hieruit kan bijzonder waardevolle informatie komen die de gemeenteraad mee kan nemen in de afwegingen over dit onderwerp. Ik roep dan ook iedereen op zoveel mogelijk te reageren.” Invullen kan tot en met maandag 22 april.

Op 23 december werd in Vroomshoop een proef gehouden met de koopzondag. Naar aanleiding van die proef heeft de gemeenteraad van Twenterand via een motie gevraagd om deze proef te evalueren. Wethouder Harmsen betrekt daar graag de inwoners van Twenterand bij. “In veel gemeenten om ons heen zien we dat de mogelijkheid wordt geboden aan winkeliers om op zondag open te gaan. De vraag ligt voor welke mogelijkheid de gemeenteraad van Twenterand de ondernemers wil bieden. Dan is het goed om ook een beeld te krijgen hoe mensen hierover denken.”

Slechts 5 minuten
Het invullen van de vragenlijst gebeurt online via www.twenterand.ikpraatmee.nl en hoeft slechts 5 minuten te duren. Zie de link rechtsboven op deze pagina.

Via posters, flyers, berichten in de (social) media worden inwoners opgeroepen de enquête in te vullen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›