4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Winnaar Junior Dictee Overijssel 2019

· 1005× bekeken

BEERZE - Op 1 april werd op initiatief van een groot aantal Overijsselse bibliotheken, in het vernieuwde Giga Konijnenhol van Vrijetijdspark Beerze Bulten, voor de negende keer het Junior Dictee Overijssel gehouden.
Lisa Holland uit Vriezenveen van de Rbs Joh. Bogermanschool had slechts 2 fouten in het dictee. Aan het dictee deden 14 deelnemers mee, die een veelvoud aan fouten maakten.

Het dictee over '1 april', dat geschreven en voorgelezen werd door kinderboekenauteur Fred Diks, was behoorlijk pittig vonden de deelnemers unaniem. De presentatie was in handen van Karel Knipjes van het animatieteam van de Beerze Bulten.

De winnaar ging met een beker, een pen en natuurlijk eeuwige roem naar huis. De deskundige jury, de heren Jan Kristen (voormalig gedeputeerde provincie Overijssel) en Alfons Lipman (oud-docent Nederlands), besprak het dictee na en was zeer te spreken over de spellingskwaliteiten van de deelnemende kinderen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›