4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Twenterand in Staten van Overijssel en in Vechtstromen

· 886× bekeken

TWENTERAND - Afgelopen donderdag 28 maart zijn er 3 Twenteranders beëdigd en geïnstalleerd: Jerry Blekkenhorst uit Den Ham en Erik Veltmeijer uit Vroomshoop gedurende de middag tot lid van Provinciale Staten van Overijssel. ’s Avonds was er in Almelo de beëdiging en installatie van Couzijn Bos uit Vriezenveen tot lid van het Algemeen Bestuur van het Waterschap Vechtstromen. Bij beide plechtigheden was een goede afvaardiging van familie, vrienden en partijgenoten vertegenwoordigd.

Na installatie breekt nu eerst een periode aan van veel introductiebijeenkomsten, werkbezoeken en coalitiebesprekingen. Voor Overijssel is oud-commissaris van de Koningin Geert Janssen benoemd tot informateur. Voor Vechtstromen is dit de heer Bart Krol, oud CDA-gedeputeerde Utrecht en kwartiermaker Bestuursakkoord; alle partijen hebben zich uitgesproken voor een breed draagvlak en goede onderlinge samenwerking.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›