4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lege flessen voor een familieglijbaan voor het Aquapark De Zandstuve.

· 752× bekeken

VROOMSHOOP - Tijdens de maanden april tot en met juni van dit jaar wordt het statiegeld op lege flessen bij de Supercoop Vroomshoop ingezet voor het Aquapark De Zandstuve Vroomshoop. Dat kan door als klant direct na het inleveren van de lege flessen op een speciale gele knop te drukken en voor het goede doel te doneren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de familieglijbaan, die als attractie thuishoort op het Aquapark. Daarvoor moet eerst een stevig financieel fundament worden gelegd.

Het bestuur van de stichting Aquapark De Zandstuve Vroomshoop is momenteel in afwachting van de uitkomst van een aangevraagde landelijke subsidie. Als dat bekend is worden direct daarna de verdere stappen ondernomen op weg naar een nieuwe familieglijbaan. De doelstelling van het bestuur is om die voor het zwemseizoen 2020 te realiseren.

Voorzitter Herman Lutke Veldhuis dankte supermarktmanager Marc Olsman voor zijn bereidheid om deze lege flessen-actie te houden. Het bedrag van de donaties wordt na afloop van de periode van drie maanden verdubbeld door de Supercoop Vroomshoop.

Foto: Henk Prijs

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›