4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wethouder Harmsen bezoekt beste Blokker van Nederland

· 566× bekeken

VROOMSHOOP - De Blokker in Vroomshoop is onlangs verkozen tot ‘Beste Blokker van Nederland’. Vanmorgen bracht wethouder Harmsen persoonlijk zijn felicitaties over aan de trotse winnaars van de vestiging aan het Amaliaplein.
Alle Blokkervestigingen in Nederland hebben tegen elkaar gestreden om de beste van Nederland te worden. Aan de prijsuitreiking ging een reeks opdrachten vooraf. Per onderdeel werden punten gegeven. Uiteindelijk ontving de winkel in Vroomshoop de meeste punten.

Wethouder Bart-Jan Harmsen: “de gemeente Twenterand is trots op dit resultaat. Blokker Vroomshoop laat een mooie prestatie zien. Dit is alleen maar haalbaar met gemotiveerde en enthousiaste mensen”.
Bedrijfsleidster Anya Hospers is maar wat blij dat de inzet van de medewerkers bekroond is met deze landelijke overwinning. De Blokkerorganisatie heeft de tien medewerkers van de winkel uit Vroomshoop beloond met een reis naar Parijs.

Fotobijschrift: Op de foto van links naar rechts: wethouder Bart-Jan Harmsen (gemeente Twenterand), Anyq Hospers, Martina Olden, Anouk Poorterman en Laura Bril

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›