4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke stem op Delta FM

· 700× bekeken

TWENTERAND - Zowel voor Erik Veltmeijer (PVV) als Jan Jonker (SGP) verliepen de verkiezingen voor de Provinciale Staten niet helemaal naar wens. Of dat de heren nog steeds dwars zit, gaan we horen in de uitzending van Politieke stem op Delta FM van 4 april 2019. Moet lijsttrekker Veltmeijer geen consequenties trekken uit het feit dat zijn fractie bijna werd gehalveerd? Dit en het feit dat hij kennelijk zijn pijlen ook richt op Den Haag, komen natuurlijk allemaal aan de orde.
Dat betekent overigens niet dat er geen vragen te stellen zijn aan Jan Jonker, want ook de SGP kan niet echt terugkijken op succesvolle verkiezingen, waarbij zelfs de zetel in het Waterschap Vechtstromen moest worden prijsgegeven.

De focus in deze uitzending zal echter, zoals u gewend bent, liggen op lokale onderwerpen en daar is zeker geen gebrek aan. Hoewel hier helaas ook raakvlakken zijn met de verkiezingen, want om als gemeente regionaal in de publiciteit te komen omdat het tellen van stemmen niet juist werd uitgevoerd, is niet iets waar je trots op kunt zijn, zeker niet als je dit in korte tijd voor de tweede keer overkomt.

Presentator Walraven: Ik denk dat het weer een interessante uitzending kan worden want mijn beide gasten denken over een groot aantal onderwerpen totaal verschillend en kunnen hun standpunten heel goed verwoorden. Kijken dus op donderdagavond 4 april naar Delta TV of naar de Facebook pagina Politieke stem op Delta FM van 19.00 tot 20.00 uur.’

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›