4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Bewoners denken mee over invulling locatie Dobbelsteen bij Prinsenkamp

· 482× bekeken

VROOMSHOOP - Op dinsdagavond 26 maart was in het voormalige schoolgebouw van de Dobbelsteen aan de Prinsenkamp in Vroomshoop een avond voor omwonenden van die locatie. Aan de aanwezigen was gevraagd mee te denken over de invulling van de locatie die vrijkomt, doordat de school is verhuisd naar de nieuwe Brede School in Vroomshoop. Volgens wethouder Bart-Jan Harmsen een mooie vorm van burgerparticipatie: “Er ligt nog helemaal geen plan op tafel, want we vragen eerst aan de omwonenden wat zij wel en niet zouden willen zien op die locatie. Met die informatie gaan wij aan de slag.”

De aanwezigen waren vooral buurtbewoners van de Dobbelsteen, die persoonlijk waren uitgenodigd door de gemeente en dichtbij de Dobbelsteen wonen. Gedurende de avond kwam er zo’n 30 mensen langs om hun inbreng te leveren. De gemeente neemt de informatie mee bij de afwegingen voor het opstellen van randvoorwaarden voor de inrichting van het gebied.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›