4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Vriezenveense Harmonie in the movies groot succes.

· 619× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 23 maart was de kerkzaal van de Ontmoetingskerk omgetoverd tot een bioscoopzaal. De vele aanwezigen keken en luisterden naar “VH in the movies”, een concert gegeven door het B-orkest en de B-slagwerkgroep van de Vriezenveense Harmonie. Dat beide muziekgroepen resultaten boeken op festivals en concoursen is niet nieuw maar zelf een concert van circa anderhalf uur organiseren lukt hen nu dus ook. Anna Heuven, presentatrice, Willemijn Jansen, Lotte de Bruijn en Marlou Spijkerman draaien hun hand er niet meer voor om.

Er kwamen heel wat films voorbij die afwisselend door het orkest en de slagwerkgroep werden vertoond. Met deze ca. 80 enthousiaste jeugdleden gaat de Vriezenveense Harmonie een zonnig eeuwfeest tegemoet. Op donderdag 4 april zal op DeltaFM in de uitzending van OpMaat tussen 18:00 uur en 19:00 uur een gedeelte van dit concert worden uitgezonden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›