4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Wethouder Paters verrast CSG Het Noordik met blender

· 524× bekeken

VRIEZENVEEN - Het Noordik in Vriezenveen behaalde onlangs de Gouden Schoolkantine schaal. Ter ere van het behalen van deze prijs, bracht wethouder Mark Paters gisteren een bezoek aan een volle kantine van de school.
De wethouder verraste de organisatie met een blender om gezonde smoothies voor de leerlingen te maken: “Als gemeente vinden we het belangrijk dat de schooljeugd een gezonde leefstijl heeft. Wanneer een school haar leerlingen zo actief inspireert en motiveert, dan is deze prijs meer dan terecht. Met dit gebaar willen we als gemeente Twenterand onze waardering en trots tonen”.

De Gezonde Schoolkantine is een landelijk project van het Voedingscentrum. Met verschillende initiatieven is er door Het Noordik afgelopen tijd hard gewerkt om de kantine nog gezonder te maken. Een gezonde uitstraling en een gezonder aanbod staan centraal. De school vindt het belangrijk een schoolkantine te hebben, waar gezond eten gemakkelijk is en steeds gemakkelijker wordt. Omdat dit bijdraagt aan de gezondere ontwikkeling en leefstijl van hun leerlingen.

Fotobijschrift: Op de foto van links naar rechts: Hans Hospers, Rinette Brunsman en wethouder Mark Paters (gemeente Twenterand) .

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›