4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Laatste oproep Akkerfonds 2019

· 461× bekeken

VRIEZENVEEN - Afgelopen boekjaar 2018 is voor Stichting Christelijk Boekenhuis De Akker en Stichting de Zaaier gunstig verlopen. Opnieuw was er groei en bloei in omzet en activiteiten en vervult De Akker steeds meer een regio-functie. Graag laat De Akker via haar projectondersteuningsfonds zegeningen en onze dankbaarheid delen aan diverse goede instellingen voor evangelisatie en/of diaconaat, via een eenmalige bijdrage. Door De Akker en De Zaaier zijn alle reguliere kerken in Twenterand en directe omgeving hiervoor aangeschreven met vermelding van de bijbehorende criteria.

Aanvragen dienen schriftelijk voor 31 maart in tweevoud, print en digitaal, te worden ingediend. De aanvrager dient hierbij een goed gemotiveerde projectbeschrijving en financiële onderbouwing in te dienen. Daarnaast moet worden aangegeven wanneer het project wordt uitgevoerd en wat er aan informatie naar de vrijwilligers kan worden gecommuniceerd. Aanvraagformulieren kunt u afhalen en inleveren in De Akker.

U kunt uw aanvraag richten aan: Christelijk Boekenhuis de Akker- Aanvraag: Projectondersteuningsfonds, Westeinde 305, 7671 ES Vriezenveen. Het digitale formulier kunt u downloaden van www.akkerboek.nl De uitreiking zal plaatsvinden op D.V. donderdagavond 6 juni.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›