4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Jubilarissen en nieuwe voorzitter bij de Vriezenveense Harmonie

· 1338× bekeken

VRIEZENVEEN - Tijdens de goed bezochte algemene ledenvergadering van de Vriezenveense Harmonie op vrijdag 15 maart werden vier jubilarissen onderscheiden met de bijbehorende versierselen van de KNMO; Dick Webbink voor zijn veertigjarig jubileum en René Lemans, Anne Minkjan en Bas Borsje voor hun vijfentwintigjarig jubileum. Daarnaast ontvingen Gerard Koenderink en Henk Aalderink bloemen voor hun vijfenvijftig jarig lidmaatschap en erelid Albert Schepers voor zijn vijfenzestigjarig lidmaatschap van de Vriezenveense Harmonie.

René Lemans is unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter als opvolger van Erik Kobes die al in oktober 2018 na tweeëntwintig jaar is afgetreden. Kobes overhandigde de voorzittershamer aan Lemans. Aan hem de eer om de vereniging de volgende eeuw van haar bestaan binnen te loodsen.

Kobes blijft wel voorzitter van de jubileumcommissie. Bas Borsje gaf namens deze commissie de aanwezige leden een overzicht van de vorderingen rond de organisatie van het eeuwfeest dat in 2020 zal worden gevierd. Zowel de Vriezenveense Harmonie als de stichting Pro Musica die het verenigingsgebouw Odeon beheert, hebben een goed jaar achter de rug.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›