4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

Politieke Stem op Delta FM

· 602× bekeken

TWENTERAND - ‘Met gasten als Jan Kuilder en Gerjan Smelt is het geen probleem een uitzending van een uur te maken’ aldus presentator Walraven van Politieke stem op Delta FM. ‘Er is vanuit het verleden veel wat hen bindt, maar politiek zijn op dit moment de verhoudingen toch wel wat veranderd.’

Omdat de gemeente Twenterand op heel veel terreinen te maken heeft met de Provinciale Staten, maar ook met het Waterschap Vechtstromen, wordt in dit programma uiteraard teruggekeken op de uitslag van de verkiezingen. Welke verschuivingen hebben er plaatsgevonden en welke coalities zijn er te maken en wat gaat dit voor Twenterand betekenen? Allemaal bespiegelingen vooraf, maar daarom zeker niet minder interessant.

Politiek is het lokaal gezien wat rustig, maar mogelijk is dat wel de stilte voor de storm. Want de eerste echte kadernota van het huidige college, gaat zeker voor een fors politiek debat zorgen, maar daar moeten we nog even op wachten.
Walraven: ‘Deze twee gasten gaan, zoals is gebleken uit voorgaande uitzendingen, met elkaar het debat aan en dat is precies wat je als presentator graag ziet gebeuren. Er zijn overigens zeker een aantal lokale onderwerpen die ter tafel zullen komen.’

Het politieke praatprogramma wordt rechtstreeks uitgezonden op Delta TV en de Facebookpagina Politieke stem op Delta FM op donderdag 21 maart van 19.00 tot 20.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›