Vrijmarkt_Vroomshoop_2018_(002)

Ruimere opzet voor Vrijmarkt Vroomshoop, inschrijving is geopend

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

“In de laatste jaren is de markt gegroeid van gemiddeld 80 deelnemers naar ruim 130 in 2018. Door uit te breiden naar het nieuwe evenementenplein kan de vrijmarkt doorgroeien en ontstaat er meer bewegingsruimte voor bezoekers. Het was vorig jaar volle bak op het plein, niet alleen door de vele deelnemers maar ook door de belangstelling van duizenden bezoekers. Daar zijn we ontzettend trots op. We zetten nu de volgende stap en dat is een ruimere opzet van de vrijmarkt, verdeeld over twee prachtige pleinen”, zegt voorzitter Lute Gombert namens Oranjevereniging Vroomshoop.

De inschrijving voor de vrijmarkt op zaterdag 27 april 2019 gaat via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl. Een grondplek (3 meter breed) is voor leden van Oranjevereniging Vroomshoop gratis. Niet-leden betalen voor een grondplek 5 euro. Een kraam huren kan voor 35 euro. De markttijden zijn van 11.00 tot 16.00 uur. Opbouwen is mogelijk vanaf 8.30 uur.

Verder wordt het programma rondom Koningsdag in Vroomshoop voor het tweede jaar op rij uitgebreid met Koningsnacht. Tijdens deze muziekavond op vrijdag 26 april in Het Punt treedt de liveband Jetset Live op. De voorverkoop is onlangs gestart via http://www.feestweekvroomshoop.nl.

Lees meer over: , , ,

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton