Nieuwe eigenaar Bloemendal Assurantiën

Gepubliceerd op
Gepubliceerd in
Deel:

Voor klanten van Bloemendal Assurantiën verandert er niets. De naam blijft ongewijzigd evenals de aanspreekpunten binnen Bloemendal Assurantiën. De visie van Insure sluit naadloos aan bij die van Bloemendal; een bedrijf dat dicht bij de klant wil staan en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft.

Bloemendal Assurantiën is opgericht in 1946 en is twee keer overgegaan van vader op schoonzoon. De eerste directeur was Jan Bloemendal. Zijn schoonzoon Rieks Nijenhuis werkte vanaf 1954 binnen het bedrijf en volgde zijn schoonvader later op als directeur. Hemmink is de schoonzoon van Nijenhuis. Hij werkt sinds 1988 bij Bloemendal, waar hij sinds 1994 de scepter zwaait. Hofman, sinds 1996 werkzaam bij Bloemendal Assurantiën, volgt Hemmink nu op als algemeen directeur. Daarmee krijgt voor het eerst in de historie iemand buiten de familie de algehele leiding.
Hemmink treedt per 1 april uit dienst. Wel blijft hij als extern adviseur aan Bloemendal Assurantiën verbonden. “Er is mij al gevraagd wat ik na 1 april nog meer ga doen. Dat weet ik nog niet. Eerst even niets, daarna zie ik wel weer.”

© Stichting Delta Media Groep
Website door Webton