4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Nieuwe eigenaar Bloemendal Assurantiën

· 1065× bekeken

DEN HAM – Bloemendal Assurantiën heeft een nieuwe eigenaar. Erik Hemmink uit Den Ham heeft besloten zijn aandelen te verkopen. InsureNL en Remmelt Hofman zijn de nieuwe aandeelhouders. Hofman is al jarenlang werkzaam bij Bloemendal, de laatste jaren als commercieel directeur.
InsureNL is de dochteronderneming van InsureBC, het grootste onafhankelijke assurantiekantoor in de provincie Brits-Columbia in Canada. Het bedrijf heeft circa 1000 medewerkers verdeeld over meer dan 100 vestigingen verspreid door Canada. Eigenaar Jack Meier is een Nederlander die 40 jaar geleden naar Canada is verhuisd en daar zijn bedrijf heeft opgebouwd. Zijn zoon Rob Meier is verantwoordelijk voor de circa 10 Nederlandse vestigingen.

Voor klanten van Bloemendal Assurantiën verandert er niets. De naam blijft ongewijzigd evenals de aanspreekpunten binnen Bloemendal Assurantiën. De visie van Insure sluit naadloos aan bij die van Bloemendal; een bedrijf dat dicht bij de klant wil staan en persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft.

Bloemendal Assurantiën is opgericht in 1946 en is twee keer overgegaan van vader op schoonzoon. De eerste directeur was Jan Bloemendal. Zijn schoonzoon Rieks Nijenhuis werkte vanaf 1954 binnen het bedrijf en volgde zijn schoonvader later op als directeur. Hemmink is de schoonzoon van Nijenhuis. Hij werkt sinds 1988 bij Bloemendal, waar hij sinds 1994 de scepter zwaait. Hofman, sinds 1996 werkzaam bij Bloemendal Assurantiën, volgt Hemmink nu op als algemeen directeur. Daarmee krijgt voor het eerst in de historie iemand buiten de familie de algehele leiding.
Hemmink treedt per 1 april uit dienst. Wel blijft hij als extern adviseur aan Bloemendal Assurantiën verbonden. “Er is mij al gevraagd wat ik na 1 april nog meer ga doen. Dat weet ik nog niet. Eerst even niets, daarna zie ik wel weer.”

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›