4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geweldige afsluiter Verjaardag Het Punt door Bende van (Ernest) Beuving!

· 641× bekeken

VROOMSHOOP - VROOMSHOOP – Cabaretier, muzikant én imitator Ernest Beuving stond afgelopen zaterdag met zijn ‘bende’ in het theater van Het Punt met zijn voorstelling ‘Klap van de korenmolen’. Muzikale ondersteuning kreeg hij uiteraard van zijn band, maar ook van de Vriezenveense én zeer succesvolle vocalgroup Update. De ruim 30 zangers en zangeressen lieten hun enthousiasme en passie voor het zingen naast Beuving goed voelen aan het publiek, en grapten de voorstelling lekker mee.

Er werd hard gelachen in de zaal om de cabareteske opvoeringen en typetjes van de van oorsprong Tukker Ernest. Beuving omschrijft ‘Klap van de Korenmolen’ niet voor niets als spoedcursus ‘geluk’. En of alle bezoekers vol geluk de zaal uit liepen? “Zeker weten! Ik heb me de hele avond gelukkig gelachen én genoten van alle prachtige muzikaliteit van Ernest Beuving en de vocalgroup Update. Zij gaven de voorstelling een extra dimensie, en maakten het voor Ernest Beuving ook bijzonder. Hij had zo publiek voor, maar ook achter zich”, zo verwoordt Inge Konus-Drost (Het Punt).

De succesvolle verjaardagsavond van Het Punt werd in het Grand Café met een heleboel gasten feestelijk afgesloten, waar de vocalgroup nog een aantal nummers zong.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›