4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Gedichtenwedstrijd in kader van Boekenweek

· 411× bekeken

TWENTERAND - In het kader van de komende Boekenweek, gehouden van 23 tot en met 31 maart, kan iedereen in de gemeente Twenterand (jong en oud) deze week nog meedoen aan een gedichtenwedstrijd over het thema “De moeder de vrouw”, verwijzend naar een gedicht van Martinus Nijhoff. Inmiddels zijn er een paar gedichten binnengekomen die moeder in een mooi licht zetten. Het gedicht kan deze week en maandag de 18e maart nog ingeleverd worden bij één van de vier bibliotheken, of per e-mail: g.vbenthem@bibliotheektwenterand.nl
Theater Turf en de Bibliotheek Twenterand organiseren samen op woensdag 27 maart van 10.00 tot 12.00 uur een activiteit rond de landelijke Boekenweek in het Historisch Museum Vriezenveen. De winnaar of winnares van de gedichtenwedstrijd wordt dan bekendgemaakt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›