4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

1e prijs voor fanfare van SDG Westerhaar

· 382× bekeken

WESTERHAAR - De muzikanten van muziekvereniging SDG uit Westerhaar hebben afgelopen zaterdag een prima resultaat behaald op het OMF-KNMO concert concours in theater ‘De Lawei’ te Drachten. Na maanden van voorbereiding werd er door de fanfare deelgenomen aan dit muzikale evenement wat georganiseerd werd door de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân. De fanfare begon met het inspeelwerk “In Memoriam” van componist Jacob de Haan en daarna werden respectievelijk de concertstukken “Broken Sword” van componist Kevin Houben en “Concordia” van componist Eric Swiggers ten gehore gebracht. De vakjury beoordeelde beide stukken met een gemiddelde van 80.17 punten, wat de muzikanten uit Westerhaar een mooie 1e prijs opleverde.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›